LIQUID LOVE BUNDLE

Description
Ingredients
How To Use
Block
Block
Block
Block

Customer Reviews

Based on 6 reviews
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
F
F.
never need another

this is hands down the best blush ive ever used - nothing will ever compare. I used to be a religious nars orgasm girl but after using vitality, i dont think i can ever go back!!

S
S.P.
Loving it

My fav color is radiance, but plan to combine with warmth as suggested. Love it for both cheeks and lips. Amazing stuff 🤩

D
D.P.
*

Great blush, very pigmented.

N
N.
I’m in love!!

My absolute go-to for a natural sun kissed look.. LOVEE the shades, so pigmented, a little definitely goes a long way!
Trust me, from someone who used to shy away from blush, The formula is so light-weight, blend-able and long-lasting, leaves my skin glowy and feeling fresh all day!

M
M.T.
UNBELIEVABLE!

Sebagai orang yg bener peduli apa yg sentuh tubuh gw, ini cocok banget karena selain produknya bener2 bagus dan natural glowy pop of color yg pokoknya PERFECT PERFECT bgt, ini ingredientsnya bener di pilih, dan juga environmentally friendly dll. Semua warna cocok bgt di muka aku dan mereka beda bgt semuanya gitu, jadi punya tiga jika mampu beli, wajib sih.

Block